diumenge, 7 de juliol de 2013

Vacances i...
Somnis de la plaça Rovira. Luis Eduardo AuteÉs moment d'agafar uns dies de vacances. I canviar les perspectives.No farem cap viatge espectacular. Desconnectarem de la feina i no gaire de l'entorn. Els escenaris seran els de sempre, amb petits retocs que ens ajudin a canviar el xip.Avui, per celebrar-ho, he anat a recollir els ous que ahir no ho vaig fer. I he trobat aquest bé de Deu:
23 ous de vuit gallines


Em sembla que ja puc començar a preparar pastissos per fer els esmorzars més casolans.


No sé quins records quedaran gravats a la memòria dels menuts. Sé que no seran necessàriament els de les vacances. Però potser sí que el sol fet que el dia tingui més hores de vida, pot ser causa de recordar sensacions. Sé que no puc fer res, intencionadament, perquè ho recordin. Sé que hi ha moments que queden per sempre potser perquè ens impressionen, potser perquè en aquell moment hi parem atenció. Sigui com sigui, espero que recordin la infantesa -ara que ja la deixen del tot- amb una tonada suau.6 comentaris:

Garbí24 ha dit...

bones vacances i sobretot no et toquin els ous.
El plaer més gran de les vacances és el fet d'estar junts no el lloc on passen.

M. Roser ha dit...

Caram, quines gallines més ponedores, després de l'esforç, deuen estar ben estresades, potser també els convé un descans...
Bones vacances.

Anònim ha dit...

o sigui que poses el bloc en mode vacances? fins quant?

culdolla ha dit...

potser, saber-lo o poder-lo viure, joan gasull.

elles rai... a la que em despisto les trobo voltant per la selva!; ja m'agradaria veure el mar des de casa, com tu des de la teva terrassa... M. Roser.

no ho sé, pons, potser 24 hores o potser 24 mesos...

bones vacances per tots tres si en feu.

el paseante ha dit...

Les vacances també poden ser simplement fer coses diferents. No cal sortir de casa per això. Que les passeu molt bé tota la colla de felins.

culdolla ha dit...

les vam fer, les vam acabar i ara ja tornen a ser aquí i aquesta vegada més diferent encara.