diumenge, 17 d’abril del 2011

la tria lectora

Fa dues setmanes (o tres) vaig saber que el DVD amb la peli "Pa Negre" se seguia venent a preu assequible amb el diari Ara. El diumenge que el vaig anar a buscar em va dir el botiguer que calia encarregar-lo i que segurament arribaria divendres. Em vaig endur el diari i el suplement a casa i vaig llegir amb atenció l'entrevista promocional que feien a Najat El Hachmi i del seu llibre La caçadora de cossos. Em va captivar la descripció de la història que s'hi explica. 

El diumenge següent vaig anar a buscar el DVD però no havia arribat. Avui hi he tornat i he sortit amb la peli, un diari amb suplement i una revista de Geronimo Stilton. D'aquí una estona miraré "Pa Negre" amb els nens. El suplement i el diari els he repassat a mitja tarda per allunyar-me d'un parèntesi de sol·litud de poques hores. Hi ha un munt -com toca- de recomanacions de lectures per comprar aquesta setmana i, concretament, dissabte. Guardaré el suplement per anar comprant llibres els propers mesos. 


Aquesta setmana buscaré, però, el de la Najat. Potser entre ella i jo tampoc hi ha tantes diferències. I m'interessa el seu punt de vista.

2 comentaris:

iruna ha dit...

ara estic escoltant-la...:
http://www.catradio.cat/audio/523367/Najat-El-Hachmi-presenta-La-cacadora-de-cossos

culdolla ha dit...

l'endemà la vaig poder escoltar tranquil·lament, iruna, i em sembla que sí, que segurament tinc molt en comú -si més no- amb la protagonista de la novel·la.