diumenge, 28 de juliol del 2013

versions


karma chameleon. Loli Molina




Esbosso escenaris. Recordo algunes pràctiques interioritzades de la PNL que no eren tant dolentes i em visualitzo a 7 dies vista relaxat i receptiu (paraula àncora: pastisset). 

Incorreccions: em demano i demano massa. Si ho sé, perquè no ho rectifico? Potser perquè canviar rutines mentals apreses durant dècades, no es poden canviar en hores ni dies. 

No tinc tota la informació, ni les habilitats ni les tècniques per fer front a una situació que m'aclapara i sovint em desborda. Ni que la tingues -les tingués- no podria viure les 24 hores que sóc amb els fills analitzant, promovent, endreçant, organitzant, replicant correctament, estimulant... no sóc una màquina. Sé que tinc molta més informació i eines que molts altres pares i mares, que molts altres professors i professores. Sé que no cal que em capfiqui i que he de posar-me les ulleres amb el filtre de la tendresa i au. Però no n'hi ha prou amb "i au". Fifty/fifty. Cal, em cal, trobar aquella versió del pare, de l'amant, de la persona... que es pot encendre i que pot mantenir la sang freda alhora. Que es pot emprenyar i mosegar-se els llavis per dins, posant cara de pòker i sense que es noti. Em costa molt això. 

Tinc més eines que recentment m'ha enviat una persona que s'ha interessat a escoltar-me. I que m'ha regalat l'interès i les ganes de voler compartir. No quedarà a un calaix. 

Torno a tenir el cuc d'escriure de moment privadament i de tornar a l'estudi discretament. Segueixo en un nebulosa indefinida, com una ressaca que no sé d'on ve. I em doblo i desdoblo i em torno a desdoblar. Res no ha d'acabar encara. O quasi res.

   










Desert loving in your eyes
All the way
If i listen to your lies would you say
I'm a man without conviction
I'm a man who doesn't know
How to sell a contradiction
You come and go
You come and go

Karma karma karma karma
Karma chameleon
You come and go
You come and go
Loving would be easy
If your colours were like my dream
Red, gold and green
Red, gold and green

Didn't hear your wicked words
Every day
And you used to be so sweet
I heard you say
That my love was an addiction
When we cling
Our love is strong
When you go
You're gone forever
You string along
You string along

Every day is like survival
You're my lover
Not my rival
Every day is like survival
You're my lover
Not my rival

I'm a man with conviction

I'm a man who doesn't know
How to sell a contradiction
You come and go
You come and go

2 comentaris:

el paseante ha dit...

Hi ha d'haver un terme mig entre l'autoexigència i l'au. Potser pensar que cap de nosaltres som perfectes i que fem el que podem. Però és molt fàcil dir-ho quan no vius aquests problemes. No et conec prou, però em sembla que t'hi escarrasses, que fas més del que pots.

culdolla ha dit...

Mai coneixem prou, ni a nosaltres ni als altres.

Au! frase per la història!
:)

(si és que provoques, butifarrero...)